divendres, d’octubre 13, 2006

Escales mecàniques de mentida.



ESCALES AUTOMÀTIQUES?????
Cada dia hem de travessar el pont d'en Jordà (més conegut per pont de Santa Eulàlia) quatre vegades, i pujar i baixar, segons si anem o tornem, per les escales mecàniques que uneixen els barris de Santa Eulàlia i La Torrassa. Però, oh, sorpresa, aquestes escales gairebé sempre estan aturades, totes, o en el millor dels casos funciona una de baixada, l'altre no... Rarament funcionen tots quatre trams. I això, dia rere dia.
És clar, segurament són els “gamberrets” de torn que s'ho passen bé aturant-les, deuen pensar els encarregats d'aquestes escales, i es queden tan amples!
Però aquestes escales són propietat de l'Ajuntament d'aquesta ciutat, i per tant, això deu voler dir que es paguen i es mantenen amb els diners de tots els ciutadans. Aleshores, si la majoria de vegades estan aturades, traiem-les i serà una despesa menys, total pel que serveixen. Però si de veritat són útils, i jo crec que ho són i molt, posem els mitjans per a que funcionin a tot hora. Si cal que es posi un vigilant que en el moment en que alguna persona les atura, pugui cridar-li l'atenció i posar-les de nou en funcionament.
Els responsables d'aquest “petit servei”, s'han parat mai a pensar en el nombre de persones grans, dones amb cotxets de bebè, carros d'anar a comprar, discapacitats, estudiants amb la motxilla plena de llibres, persones amb problemes de mobilitat, o senzillament qualsevol persona que vol anar per les escales mecàniques, perquè per això estan? O és que ells no les han fet servir mai?.
Si us plau, poseu solució a aquest tema, jo crec que no deu costar gaire.

Comentaris: Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]





<< Inici

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscriure's a Missatges [Atom]